BUITEN IS DICHTBIJ  Buitel 2019                    Gastouderopvang                                                             

Ellen Schoenmakers

Ellen Schoenmakers (1971) heeft ook regelmatig Vitamine N(atuur), V(erwondering) en K(ind) nodig. Samen met mijn zoon Esse (18 jaar) en hond Ko bevolken wij het huisje aan de Maria van Reigersbergstraat 28, waar mijn vriend Guido ook regelmatig aanwaait. Mijn oudste zoon Noa woont met zijn vader op Schiermonnikoog.

 

Ervaring met kinderen

Ik vind kinderen de leukste mensen op aarde. Ze zijn wijs, verrassend en hebben een taal die leeft en lol geeft. Ik spreek die taal zelf ook nog en kan zo dichtbij en met gezonde afstand kinderen steunen in het leven van hun eigen natuur.

Mijn interesse in de mens heeft me geschoold als psychosociaal therapeut bij Psychodynamica in 2003-2007, wat ik aangevuld heb met Kindercoaching bij Tea Adema. In die tussentijd ben ik op BSO Schildersbuurt in Groningen gaan werken, waar ik met ontzettend veel plezier en nieuwsgierigheid 5 jaar op de groep 3-5 jarigen heb gewerkt. De opzet van de BSO en het prachtige palet aan kinderen, collega’s en ouders, hebben mijn manier van werken kleur gegeven. 

 

Wat doe ik nog meer

Met Guido, de reden van mijn verhuizing naar Zeeland, doe ik nog meer leuke dingen met kinderen, kijk maar eens op 

Outdoor Inspiration

 

Ellen volgens Brent

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now